Nu se putea sa primesc un „cadou” mai urat astazi. Cainele meu drag, Kara, a fost internata la spital. I-a fost rau ieri, a vomat, iar azi abia se tinea pe picioare. Analizele i-au iesit foarte rele: babesioza si insuficienta renala. Oribil. Dumnezeu stie daca rezista.  Al meu sot crede ca nu, iar eu doar ma rog sa fie bine.

Nu este prima oara cand patesc asta. Cainele meu din copilarie a sfarsit urat de tot. Dupa spitalizare si indelungi tratamente a iesit sanatoasa, cica. De fapt era la fel de bolnava, iar noi eram doar pacaliti. Nu are rost sa intru in detalii, cert este ca a murit dupa ce s-a chinuit mult. Cu pisica am patit-o aproximativ la fel. Ne-au spus ca e bine, iar ea a murit in acea seara.

Oameni buni, nu vreau sa-i vorbesc de rau  pe medicii veterinari, departe de mine gandul acesta. Poate ca acum nu mai patesc asa, poate ca oamenii astia au suflet si au ales meseria de medic din dragoste de animale. Vreau sa fie asa, vreau ca al meu caine drag sa traiasca, vreau sa fie bine.

Deja imi este dor de ea…

IMG_1506

 

Reclame