Una dintre frumoasele verisoare ale sotului meu, ca are trei, a nascut un baietel! M-au sunat si am sunat pe toata lumea ca sa anunt fericitul eveniment, am comandat flori si am asteptat cu nerabdare ora de vizita.

E minunat! E un baietel perfect de 3,450 de kilograme, cu perisor negru pe cap, cu maini mici si delicate ale caror unghiute mi-au parut atat de frumoase incat am intrebat-o pe mamica lui:”i-ai taiat deja unghiile?”. Nu stiu unde mi-a fost mintea, stiu doar ca mai mereu m-am stresat cu manichiura fetelor atunci cand erau foarte mici si-mi amintesc doar degetele mici si unghiile lungi.  Faptura asta mica si gingasa care statea la sanul mamei m-a impresionat foarte tare, cum nu mi-as fi imaginat vreodata. Iar ea, mama, frumoasa tare, dar altfel decat de obicei, stralucea ca o madonna a lui Raphael din perioada florentina: fata alba, parul negru si ochii minunati, care radiau!

Eu care vorbesc atat de mult, mi-am cam pierdut cuvintele! Micutul acesta ne-a adus tuturor soarele in suflet si zambetul pe buze, iar mie gura inchisa (sic). Chiar si afara a aparut soarele! Iar aseara, aseara am fost la meci ca sa sarbatoresc evenimentul.  Eu, care nu fac asta niciodata. Never, oameni buni! Dar am facut-o! Tot ce vreau sa va mai spun, si cu asta inchei, este ca sunt foarte fericitaaaa !!!  Imi vine sa tip, sa sar, sa dansez, toate impreuna si separat, apoi sa cant si sa le iau de la capat…

 

Reclame