Daca-ti doresti cu adevarat ceva mult de tot, ti se intampla! Eu mi-am dorit sa-mi reintalnesc colegii de scoala, am vrut sa-i vad macar in poza sau sa stiu ca-si amintesc de mine. Surpriza a fost peste asteptari! Fara sa aduc vreun omagiu marelui F, va spun ca mi-am regasit fostii colegi pe Facebook, apoi m-am regasit si eu, mai bine spus m-am revazut in fotografii despre care nici nu mai stiam. Am regasit colege pe care le uitasem, dar o simpla privire asupra unei fotografii si… amintirile au revenit atat de vii si colorate :).

Totul a inceput anul trecut cand am urmarit o emisiune tv in care mi-am revazut o fosta colega de liceu si foarte buna prietena. Ochii albastri, parul lung si carliontat, o minune de fata pe care n-o puteai trece cu vederea. Ne-am reintalnit dupa muuuulti ani, ani in care nu am aflat multe despre ea. Mama mai stia cate ceva, dar un numar de telefon, o adresa… nimic. Am cautat-o si ne-am revazut dupa atatia ani. Parca nici nu trecuse atata timp si totul s-a petrecut … ieri. Am depanat amintiri si a fost minunat. Astazi, colega mea frumoasa cu ochi fascinanti este mamica unui baiat incantator, a carei voce a uimit o Romanie intreaga si, mai nou, Irlanda. Dar este si mama unei fete incantatoare, fiica mai mare. Daca-mi amintesc bine, eu am fost Petitoarea. Adica Eu, euuuuuu, i-am facut cunostinta prietenei si colegei mele cu vecinul meu. Na’ ca m-am ocupat si cu de-astea…:)

Euuuuu si Nicoleta, eleve in clasa a IX-a

In numai doua luni am „reintalnit” colegi din toti cei 12 ani de scoala: fiica fostei mele invatatoare, o fata deosebit de fina, sensibila si frumoasa si fratele ei mai mare pe care-l pregatea mama la limba si literatura romana. Apoi  au urmat colegii de la liceu. O fosta colega din clasa a IX-a mi-a facut cea mai mare surpriza: mi-a fotografiat o fila din caietul de amintiri in care-i scrisesem eu, adolescenta Ingrid.

IMG_2499

Finalul este absolut „incantator”!

Apoi colega, prietena si vecina mea draga, mama celei mai frumoase fete, astazi model international. V-am mai scris cate ceva despre ea intr-un alt articol. Dar se pare ca intalnirile mele nu se opresc aici. Mi-am mai regasit si o fosta colega de liceu, vecina de bloc, apoi de cartier si buna prietena, Gabi. Intr-o dimineata, care a devenit muuuult mai buna datorita ei, mi-am dat seama ca bunica mea, care era un personaj, dupa cum frumos spunea prima mea prietena din copilarie, a ramas o amintire vie si pentru ea. Nici nu banuiti ce placere mi-a facut sa vad ca-si aminteste atat de multe lucruri despre ea. Minunat, nu-i asa!

iti multumesc, Doamne pentru tot! Iti multumesc pentru ca intotdeauna imi implinesti visele si-ti multumesc pentru ca am prieteni. Abia astept sa vad ce prieten vechi, ce cunostinta veche apropiata sufletului meu imi mai apare-n cale. Pentru azi si pentru maine, dar si pentru toate zilele, iti multumesc!

Reclame