Va spuneam ca povestile nescrise zboara la altcineva, care nu leneveste si sare din pat in miez de noapte pentru ele. Ei bine, eu am cam pierdut trenul, ca sa zic asa. Am crezut ca e corect sa dorm opt ore, ca la carte, iar daca nu pot, macar sa-ncerc. Am inteles eu asa .. ca e bine si frumos sa fiu odihnita, sa arat proaspata si sa fiu fresh tot mereu, mai ales atunci cand fetitele mele au nevoie de mamica lor. Dar ce fac cu RESTUL? Cu scrisul meu, cu timpul pentru desen si pictura, cu lecturile mele care-mi daruiesc atat de mult? Inainte de-a fi mamica, scriam, desenam ori citeam atunci cand doream. Chiar si in toiul noptii. Eram un fel de pasare de noapte. A se intelege aici ca noaptea era pentru mine un sfetnic si sfatuitor bun. Noaptea invatam cel mai bine si mai usor, tot atunci faceam schite, noaptea citeam, vizionam filme, scriam mult de tot pentru ca atunci ma vizita inspiratia, „harul divin” :).

De ce va scriu despre asta? Pentru ca in urma cu vreo cateva minute, „clatindu-mi ochii” pe FB, am dat de un filmulet care mi-a amintit de ce spuneam eu odata sau de ce mi-am promis eu in copilarie si adolescenta. Mi-am promis sa fac mereu ce-mi place. O vreme m-am tinut de cuvant si poate c-ar trebui sa revin la vechile „apucaturi” care nu erau rele deloc, chiar daca a trecut o vreme, iar ziua mi s-a „scurtat” ingrijorator de tare :). Ce voi face eu? Va spun in miez de noapte, atunci cand inspiratia imi da ghiont si nu ma lasa sa dorm. Daca nu mai postez nimic, inseamna ca m-a parasit de tot sau ca a plecat in vacanta pentru o perioada :).

Dar voi va respectati cuvantul, VOI ce cititi  acum?Daca v-ati uitat promisiunile, poate ca n-ar fi rau sa vedeti filmul respectiv. Persoana din spatele povestii si-a urmat visul din copilarie. Stomatolog de meserie, aceasta a incercat sa imbine pasiunea cu meseria si a iesit ceva frumos. N-o cunosc personal, dar imi place. Ii urmaresc si admir postarile, ca si  daruirea si puterea de a alege ce doreste din aceasta viata. Imi place ce face si privind-o din umbra, astept sa ma „molipsesc” de boala asta minunata numita „Urmeaza-ti inima. Fa ceea ce-ti place!.

Daca mi se-ntampla, va spun. Pana atunci, va las link-ul, poate va molipsiti macar voi 🙂  http://deliciumic.ro/bijuterii-si-accesorii-unice/coliere-statement-unicat?

 

Reclame