Daca inainte de ’89 ziua de 13 februarie era o alta zi de „13”, adica o zi cu ghinion, astazi, 13 februarie este doar ziua de dinainte de 14 februarie, ziua indragostitilor. Parca suna mai bine, nu-i asa? Din partea mea, iubirea ar trebui celebrata in fiecare zi, fara a se tine seama ca e Dragobetele sau ziua imprumutata de la americani, 14 februarie, ca e ziua mea, a lui sau a fiicelor noastre. Ce mai conteaza de unde e sau la ce data e „trecuta” in calendar? Conteaza ca se celebreaza iubirea, ca noi suntem veseli, ca asteptam cu nerabdare o zi in care partenerul incearca sa ne arate, din nou, ca ne iubeste. Mai conteaza ca iubim si suntem iubiti, apoi ca sentimentul acesta minunat ne daruieste atat de multa fericire. Iar daca suntem indragostiti pana-n varful firului de par si chiar mai mult de atat, fiecare clipa este cu adevarat magica. Adevarul este ca eu astept mereu sa vad cu ce ma mai surprinde al meu iubit, sot, prieten, amant s.a.m.d.. partener al meu. A se intelege aici ca al meu sot este si iubit si toate cele enumerate mai sus, nu altceva. Inteles? Si cand o singura persoana intruneste atatea calitati, pentru ca eu le consider calitati si nu cred ca sunt singura care gandeste asa, acea persoana este minunata si, ce este si mai grozav,  aceasta persoana este in inima si viata mea 🙂  .

Nu stiu ce vom face maine si nu stiu daca vom sarbatori in doi, in patru sau deloc, dar stiu ca iubirea, dragostea si „indragosteala” noastra e aievea si o putem sarbatori oricand, in orice clipa si in orice zi sau poate in fiecare zi cu si fara inimioare din hartie colorata, pernute rosii si trandafiri. Apoi nu suntem singurii pentru care dragostea conteaza atat de mult. Doamna de la cumpar flori  imi spunea ca are un client care-i comanda saptamana de saptamana cate un buchet de anemone, florile preferate ale sotiei. Multi nici nu stiu ce sunt acelea anemone, iar daca le amintesc ca sunt florile pe care frumos le-a pictat Luchian, tot degeaba.. Dar nu asta este foarte important. Important este faptul ca: un barbat iubeste o femeie si vrea sa celebreze aceasta iubire intr-un fel anume.

img_3332

O alta zi plina de iubire a fost si ziua micutei noastre, asa ca nu cred ca gresesc daca pun aici aceasta fotografie, desi este din august 2016 🙂 .

Cata vreme mai exista barbati de acest fel pe lume, zilele noastre toate pot fi zile pline de iubire.

Reclame