E ziua ta, femeie! Primăvara ți-a oferit cea mai frumoasă zi cu soare din acest an. Zâmbește, râzi cu poftă, bucură-te de tine și de viață pentru că meriți. Meriți să fii fericită, meriți să fii iubită, meriți să ai viața pe care ți-o dorești! 

 Ai auzit? E ziua ta, femeie! Cu bune și mai puțin bune, tot e ziua ta și e bine s-o iei ușor, adică cu răbdare și încredere, că toate le ai, câte le dorești, de asta vrei. Păi cum altfel, când copila-ți spune atât de frumos:”Te iubesc, mamă!” îmbrățișându-te cu iubire. Apoi când.. pe marginea mesei din bucătărie mai adaugă o literă, ba chiar două,  la felicitarea ei pentru tine, pe care a purtat-o vreo două săptămâni în ghiozdan. ‘Ce dacă din martie a ieșit R-ul 🙂 ? Un alt motiv pentru a zâmbi larg. 

 E ziua în care soțul îți aduce flori și te strânge-n brațe cu drag. A.. stai puțin.. asta a fost ieri, pentru că nu e nevoie de o zi anume pentru așa ceva. Ziua ta poate fi în fiecare zi, atunci când vrei. Azi ți-a adus un tort uriaș care să-ți spună că ești a lui sărbătorită, apoi te-a luat la piept de parc-ați fi doar voi în astă lume, voi doi îmbrățișați ca într-un dans sau zbor deasupra tuturor. Azi și adolescenta ta a primit flori. Te-ai bucurat de parcă ai fi fost tu la vârsta ei. E ziua ta, e ziua ei, e ziua voastră.

 Ești mamă tu, dar te gândești și la a ta mamă și-alergi apoi să iei cele mai frumoase flori pentru a i le dărui.. la rându-ți cu iubire. Azi ți-au zâmbit niscaiva lalele, doar e primăvară.  Femeile primesc cu plăcere flori și dăruiesc cu pasiune alte flori. Lalelele roșii sunt asociate cu ideea de dragoste adevărată, de asta i le-ai dăruit mamei. Cele galbene reprezintă optimismul și bucuria, lalelele mov, regalitatea, iar cele albe prețuirea. Observat-am că pentru tine ai oprit albele, semn c-ai început să te prețuiești, o modalitate de a-ți cere iertare pentru că abia te-ai trezit și-ai început să fii conștientă de propria-ți persoană. Pe cele mov și galbene le-ai dăruit celor ce clar aveau nevoie. Respect.  Am notat tot și vreau să-ți spun că-mi place. Omida-n fluture s-a prefăcut și-ador a ta schimbare. E ziua ta, femeie! Zâmbește și mergi mai departe cu iubire. Aflat-ai drumul bun. Ferice.

 

Reclame