Iubesc on-line-ul și-mi place mult să scriu, chiar dacă blog-ul meu nu „bubuie și duduie” zilnic sau măcar o dată pe lună. Am observat că am foarte mult timp și ziua-mi este mai lungă atunci când plimbările-n on-line sunt scurte sau anulate în ultimul moment. Se vede asta pe fața mea, căreia acum nu-i lipsește zâmbetul. Zilele în care sunt veselă și mă bucur din orice sunt zile câștigate, deși timpul trece, dar trece cu folos, cu lucruri mărunte pe care le fac cu drag și plăcere pentru mine. Eu nu aștept să treacă ziua pentru că următoarea zi este mai bună. Astăzi este cea mai bună zi pentru mine și o umplu cu lucruri care-mi umplu sufletul cu bucurie. 

 De Crăciun, să fii mai bun este cel mai nimerit slogan și mod de a fi. Mai bun, mai blând, mai vesel.. n-au fost simple cuvinte, ci stări, trăiri minunate. Ca niciodată, am făcut bradul cu o săptămână înainte de Ajun și magia a pus stăpânire pe mine, pe noi, pe întreagă casă. Astăzi, 14 ianuarie, bradul nostru este uscat, dar încă ne luminează și încălzește livingul. Astăzi este prima zi de școală din an și ziua în care bradul pleacă. Și-a făcut datoria mai mult ca niciodată și-i suntem recunoscători pentru asta. Sunt recunoscătoare și pentru că am aflat ce-i lipsea livingului și acum știu cum să-l îmbunătățesc.

                              

 De Anul Nou mi-am spus că vreau să petrecem în familie, cea restrânsă, adică noi patru. O invitație neașteptată ne-a deraiat de pe „orbită”, dar ne-a dăruit o noapte minunată. Am dansat noaptea întreagă cum n-am mai dansat de foarte mult timp și a fost perfect. Este drept că sfârșitul de an a fost fără multe fotografii, dar cu amintiri minunate, iar începutul a fost și mai bun: mult timp în care ne-am bucurat de noi și ne-am simțit minunat. Telefonul a fost un simplu telefon și atât. Instagramul și Facebook-ul au stat pe banca de rezerve, blogul de asemenea. Cred că un detox de acest fel este indicat uneori. La mine, la noi a funcționat.  

Ce vă doresc pentru noul an? Păi.. ce-mi doresc și mie. Vă doresc să vă iubiți mai mult și în fiecare zi să faceți ceva frumos pentru voi.