who am i

Cine sunt eu? Doar o femeie, dar o femeie bogata, foarte bogata chiar. Si asta pentru ca am 2 copii, 2 caini, 2 gaini si … doar un sot. Nu cred ca as suporta vreodata mai mult de unul. Ar fi prea mult pentru mine. Abia ma strecor printre ei toti, familie si animalute, ca sa respir si sa ma gandesc la mine. 

Am facut acest blog  ca sa mai respir din cand in cand. Sa ma bucur de libertate si de propria-mi persoana. Eu cu mine si … calculatorul. De nu era calculatorul, era vechea masina de scris pe care acum  o folosesc ca obiect de decor de … Halloween.

Pentru mine

Pentru mine voi scrie zi de zi, dar si pentru voi, prietenii mei de pretutindeni. Mi-a fost dor sa ma regasesc, sa scriu, sa pictez, sa fac doar ce-mi place si sa fiu fericita. O vreme am uitat ce inseamna sa traiesc pentru mine, desi a fost si este placut sa traiesc pentru „Noi”. Dar imi era dor de vechea „Eu”, de copilul din mine, de zilele tihnite traite cu toata fiinta doar pentru mine. E atat de placut sa te iubesti, dar si sa te simti iubita sincer si cu toata fiinta de cele mai minunate fiinte de pe pamant: copiii tai. Nu am crezut vreodata ca voi iubi pe cineva mai mult decat ma iubesc pe mine. Si, totusi, asta s-a intamplat. Nu cred ca imi voi „reveni” vreodata si nici nu vreau asta, dar vreau sa am clipele mele de liniste in care sa-mi reincarc bateriile pentru a trai frumos alaturi de cei dragi mie.

Pas cu pas

Nu pot schimba nimic peste noapte, iar noaptea prefer sa dorm, desi nu mereu reusesc,  prefer sa dorm si sa visez ca zbor. Tot ce fac, fac pas cu pas, si-mi doresc pasi de urias de cele mai multe ori, ca voi toti. Conteaza sa merg inainte, sa traiesc frumos si sa fac ce-mi place, si-atunci zbor cu adevarat.